100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D 116PK
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Sedan

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU StuurkogelsBMW RemtrommelsOPEL Fuseekogels.