100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D 126PK
Bouwjaar 03.2006 - 10.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT SpoorstangCITROEN StuurkogelsCHRYSLER Wielnaven.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Wiellagers op uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Demonteren is geen lastige klus. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.