100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8 129PK
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers op uw auto

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.