100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Liftback 2.0 D 115PK
Bouwjaar 09.2002 - 02.2003

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Liftback 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Liftback 2.0 D

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Liftback

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax

Wiellagers op uw auto

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.