100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVANZA II 1.3 91PK
Bouwjaar 11.2011 - 07.2015

Wiellagers TOYOTA AVANZA II (F65_) 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA AVANZA II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 201850
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 32 mm
Ø Buiten diameter: 72 mm
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met ABS
Hoogte: 19 mm
Hoogte: 25 mm
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
49% Korting
27,16
53,26
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset voorzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Elke TOYOTA AVANZA II (F65_) 1.3 heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AVANZA II (F65_).

Perslagers voor uw TOYOTA

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKICADILLACLINCOLNMITSUBISHI. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.