100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS Stationwagen 1.2 116PK
Bouwjaar 03.2015 - 12.2018

Wiellagers TOYOTA AURIS Stationwagen (_E18_) 1.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AURIS Stationwagen (_E18_) 1.2 komen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Conische wiellagers in remtrommels

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Perslagers voor uw TOYOTA AURIS Stationwagen (_E18_)

Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.