100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.4 D-4D 90PK
Bouwjaar 10.2012 - 12.2018

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.4 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AURIS 1.4 D-4D

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA AURIS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers op uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI WielnavenBEDFORD RemklauwenHONDA Remschoenen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.