100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.8 144PK
Bouwjaar 02.2009 - 09.2012

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AURIS 1.8

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers kopen TOYOTA AURIS

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA FuseekogelsJAGUAR HandremkabelsDAIMLER Stabilisatorstangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.