100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.8 147PK
Bouwjaar 02.2009 - 09.2012

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AURIS 1.8

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AURIS past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wiellagers op uw auto

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Perslagers voor uw TOYOTA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.