100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.8 Hybrid 99PK
Bouwjaar 09.2010 - 09.2012

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.8 Hybrid

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AURIS 1.8 Hybrid

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemschoenenHYUNDAI HandremkabelsDAIHATSU Remslangen.

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AURIS past. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wiellagers worden vaak per as vervangen.