100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.6 132PK
Bouwjaar 05.2009 - 09.2012

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AURIS 1.6

De wegligging is een stuk minder. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AURIS.

Perslagers voor uw TOYOTA

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers op uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO SpoorstangSEAT HandremkabelsLINCOLN Stuurkogels. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.