100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.6 124PK
Bouwjaar 03.2007 - 09.2012

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AURIS 1.6

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI WiellagersCADILLAC RemklauwenBMW Spoorstang. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Elke TOYOTA AURIS heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw TOYOTA

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.