100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.4 D-4D 90PK
Bouwjaar 03.2007 - 09.2012

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.4 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AURIS 1.4 D-4D

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Wiellagers kopen TOYOTA AURIS

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemslangenJAGUAR FuseekogelsLEXUS Draagarmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Wiellagers op uw auto

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.