100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURIS 1.33 Dual-VVTi 101PK
Bouwjaar 05.2009 - 09.2012

Wiellagers TOYOTA AURIS 1.33 Dual-VVTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Elke TOYOTA AURIS 1.33 Dual-VVTi heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Perslagers voor uw TOYOTA AURIS

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.