100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AURION 3.5 272PK
Bouwjaar 09.2011 - tot heden

Wiellagers TOYOTA AURION 3.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AURION 3.5

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AURION past. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Perslagers voor uw TOYOTA

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF ABS sensorenCADILLAC SpoorstangMASERATI Wiellagers. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Wiellagers op uw auto

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.