100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA 4 RUNNER 3.0 Turbo-D 125PK
Bouwjaar 10.1993 - 03.1996

Wiellagers TOYOTA 4 RUNNER 3.0 Turbo-D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA 4 RUNNER 3.0 Turbo-D

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA 4 RUNNER past. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wiellagers op uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De wegligging is een stuk minder. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers kopen TOYOTA

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.