100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA 1000 1.0 45PK
Bouwjaar 04.1969 - 02.1978

Wiellagers TOYOTA 1000 (KP3_) 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Elke TOYOTA 1000 (KP3_) 1.0 heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Perslagers voor uw TOYOTA 1000 (KP3_)

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGMGROVERLEXUSTOYOTASUBARU. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.