100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI X-90 1.6 i 16V 97PK
Bouwjaar 09.1995 - 12.1997

Wiellagers SUZUKI X-90 1.6 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI X-90 1.6 i 16V

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI X-90. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Perslagers voor uw SUZUKI

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.