100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI WAGON R Hatchback 1.0 53PK
Bouwjaar 07.2003 - 08.2005

Wiellagers SUZUKI WAGON R Hatchback 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een wiellager mag je niet horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA HandremkabelsAUDI FuseekogelsSMART Stabilisatorstangen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Perslagers voor uw SUZUKI WAGON R Hatchback 1.0

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI WAGON R Hatchback past. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen SUZUKI

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.