100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI WAGON R Hatchback 1.0 60PK
Bouwjaar 06.2004 - 08.2005

Wiellagers SUZUKI WAGON R Hatchback 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI WAGON R Hatchback 1.0

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI WAGON R Hatchback komen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Wiellagers kopen SUZUKI

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wiellagers op uw auto

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.