100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.3 DDiS 70PK
Bouwjaar 09.2003 - tot heden

Wiellagers SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.3 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.3 DDiS

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV SpoorstangROVER StuurkogelsCADILLAC Remschoenen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI WAGON R+ Hatchback komen.

Wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers kopen SUZUKI

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.