100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.3 4WD 76PK
Bouwjaar 10.2001 - tot heden

Wiellagers SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.3 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.3 4WD

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wiellagers kopen SUZUKI WAGON R+ Hatchback

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART SpoorstangNISSAN StuurkogelsMG Fuseekogels. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.