100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.2 4WD 69PK
Bouwjaar 02.1998 - 05.2000

Wiellagers SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.2 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Wiellagers kopen SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.2 4WD

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en Brembo Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Perslagers voor uw SUZUKI WAGON R+ Hatchback

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.