100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 DDiS 120PK
Bouwjaar 02.2015 - tot heden

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.6 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA 1.6 DDiS

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI VITARA komen.

Perslagers voor uw SUZUKI

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA StabilisatorstangenSAAB WiellagersTOYOTA Stuurkogels.

Wiellagers op uw auto

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.