100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 DDiS AllGrip 120PK
Bouwjaar 02.2015 - tot heden

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.6 DDiS AllGrip

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA 1.6 DDiS AllGrip

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Wiellagers op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.