100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 120PK
Bouwjaar 02.2015 - tot heden

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA 1.6

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP WiellagersLEXUS RemslangenSUZUKI Fuseekogels.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.