100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 AllGrip 120PK
Bouwjaar 02.2015 - tot heden

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.6 AllGrip

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA 1.6 AllGrip

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET FuseekogelsAUDI WielnavenLAND ROVER Remslangen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA

Een wiellager mag je niet horen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.