100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.0 AllGrip 111PK
Bouwjaar 10.2018 - tot heden

Wiellagers SUZUKI VITARA (LY) 1.0 AllGrip

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Elke SUZUKI VITARA (LY) 1.0 AllGrip heeft een eigen VIN-nummer. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA (LY)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Gietijzer komt minder veel voor als component.