100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 2.0 V6 24V Vierwielaandrijving 136PK
Bouwjaar 12.1994 - 03.1998

Wiellagers SUZUKI VITARA 2.0 V6 24V Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemslangenFIAT StabilisatorstangenLEXUS Wielnaven. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA 2.0 V6 24V Vierwielaandrijving

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.