100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 2.0 16V Vierwielaandrijving 132PK
Bouwjaar 12.1996 - 03.1998

Wiellagers SUZUKI VITARA 2.0 16V Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI ABS sensorenGMC RemblokkenSUZUKI Wielnaven. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA 2.0 16V Vierwielaandrijving

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.