100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.9 D Vierwielaandrijving 68PK
Bouwjaar 01.1995 - 03.1998

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.9 D Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI VITARA 1.9 D Vierwielaandrijving past. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA HandremkabelsVAUXHALL RemschoenenLADA Remslangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Perslagers voor uw SUZUKI

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.