100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 Vierwielaandrijving 80PK
Bouwjaar 07.1988 - 03.1998

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.6 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA 1.6 Vierwielaandrijving

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF StabilisatorstangenHYUNDAI DraagarmenFERRARI Remblokken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Wiellagers op uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA

Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.