100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 Vierwielaandrijving 82PK
Bouwjaar 07.1988 - 12.1991

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.6 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA 1.6 Vierwielaandrijving

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij controleren altijd bij de SUZUKI VITARA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Perslagers voor uw SUZUKI

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wiellagers op uw auto

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU WiellagersHYUNDAI StuurkogelsPLYMOUTH Spoorstang. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.