100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA 1.6 i 16V Vierwielaandrijving 97PK
Bouwjaar 07.1990 - 03.1998

Wiellagers SUZUKI VITARA 1.6 i 16V Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA 1.6 i 16V Vierwielaandrijving

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Wiellagers op uw auto

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemblokkenOLDSMOBILE HandremkabelsMASERATI Remtrommels.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een wiellager mag je niet horen.