100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA Cabrio 1.9 D 68PK
Bouwjaar 01.1995 - 03.1998

Wiellagers SUZUKI VITARA Cabrio 1.9 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI VITARA Cabrio 1.9 D

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA Cabrio

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past.

Wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.