100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI VITARA Cabrio 1.6 80PK
Bouwjaar 07.1988 - 01.1995

Wiellagers SUZUKI VITARA Cabrio 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers kopen SUZUKI VITARA Cabrio 1.6

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI VITARA Cabrio. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Perslagers voor uw SUZUKI

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.