100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 Sedan 1.6 107PK
Bouwjaar 10.2007 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Bendix Wij controleren altijd bij de SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW)

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.