100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 Sedan 1.6 AWD 107PK
Bouwjaar 10.2007 - 12.2011

Wiellagers SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 1.6 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDAIMLERCADILLACPORSCHE. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 1.6 AWD

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Conische wiellagers in remtrommels

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS De wegligging is een stuk minder. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.