100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 DDiS 120PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 DDiS

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Je kunt bij ons betalen via {LIST} Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 S-Cross

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.