100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 AllGrip 116PK
Bouwjaar 12.2013 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 AllGrip

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 AllGrip

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Wiellagers op uw auto

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER FuseekogelsFORD RemschoenenLAMBORGHINI Wielnaven.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 S-Cross

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.