100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 AllGrip 117PK
Bouwjaar 12.2013 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 AllGrip

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 AllGrip

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS FuseekogelsLINCOLN RemcilindersCHRYSLER Wielnaven. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 S-Cross

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.