100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 116PK
Bouwjaar 12.2013 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 S-Cross 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 S-Cross 1.6

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 S-Cross

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers op uw auto

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.