100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 117PK
Bouwjaar 12.2013 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 S-Cross 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 komen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 S-Cross

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemklauwenSUZUKI RemblokkenJAGUAR Spoorstang. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Wiellagers kopen SUZUKI

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.