100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 T 140PK
Bouwjaar 08.2016 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 S-Cross 1.4 T

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI SX4 S-Cross 1.4 T.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 S-Cross

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Wiellagers kopen SUZUKI

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.