100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 2.0 146PK
Bouwjaar 06.2006 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 2.0

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Wiellagers op uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4

Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemklauwenBUICK ABS sensorenLAMBORGHINI Remtrommels. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.