100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 2.0 DDiS 135PK
Bouwjaar 07.2009 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 2.0 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 2.0 DDiS

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN WielnavenISUZU RemklauwenFORD Remslangen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Je kunt bij ons betalen via {LIST}