100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 2.0 4x4 146PK
Bouwjaar 06.2006 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 2.0 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 2.0 4x4

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Wiellagers op uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.