100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.9 DDiS 120PK
Bouwjaar 06.2006 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 1.9 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 1.9 DDiS

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemschoenenMAZDA RemblokkenVOLVO Fuseekogels. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SX4 past. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Wiellagers op uw auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Perslagers voor uw SUZUKI

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.