100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.9 DDiS 4x4 120PK
Bouwjaar 06.2006 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 1.9 DDiS 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI RemblokkenLAMBORGHINI WielnavenLDV Handremkabels. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI SX4 1.9 DDiS 4x4 komen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wiellagers kopen SUZUKI

Demonteren is geen lastige klus. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.