100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.6 VVT 4x4 107PK
Bouwjaar 06.2006 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 1.6 VVT 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 1.6 VVT 4x4

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI SX4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Perslagers voor uw SUZUKI

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.